Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

adolf team (797968) - Sevilla futbol club S A D (992150) » 86605384: T18/J3/VIII

Liga 86605384 Información oficial sobre el partido 86605384 en Hattrick

02.09.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VIII.2033 (179576)

soulianis & rahm Alineación oficial del equipo 'soulianis & rahm' en el partido 2 - 1 No me pases que soy cojo Alineación oficial del equipo 'No me pases que soy cojo' en el partido
0 - 1 Alberto Torregrosa (13')
Gonzalo Giménez (37') 1 - 1
Fabrizio Carraro (41') 2 - 1
soulianis & rahm Alineación oficial del equipo 'soulianis & rahm' en el partido 2 - 1 No me pases que soy cojo Alineación oficial del equipo 'No me pases que soy cojo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
soulianis & rahm Alineación oficial del equipo 'soulianis & rahm' en el partido 4 - 1 No me pases que soy cojo Alineación oficial del equipo 'No me pases que soy cojo' en el partido
Tiene mala suerte 4.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 4,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

soulianis & rahm

Goles Goles

  • 112 Minuto 37 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Gonzalo Giménez va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 37.
  • 122 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Al minut 41 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a soulianis va ser Fabrizio Carraro.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 15 (Ocasión por el centro): Al minut 15, Dobiemir Kiraga quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Gonzalo Giménez va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Dobiemir Kiraga va estar a punt de sentenciar el partit al minut 80, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Giménez, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Blahoslav Hradecký.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 82 (Tirita (médico)): Semblava que Dobiemir Kiraga s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.
  • 092 Minuto 88 (Lesión grave): Gonzalo Giménez, de soulianis, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Faudel Paas el va substituir.

No me pases que soy cojo

Goles Goles

  • 173 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 13, quan Alberto Torregrosa va posar els visitants pases per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de pases va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Michelangelo Barteselli va sortir per sobre el travesser.
  • 208 Minuto 50 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ángel Miguel Fernández de pases va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Shimi Goldstein es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 262 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Al minut 67 Shimi Goldstein va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Bernhard Heinzl va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 261 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Alberto Torregrosa quasi aconsegueix empatar per pases al minut 86, però Bernhard Heinzl va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, Manolo Ranz de pases va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Alberto Torregrosa de pases va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.