Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piltrafillas FC (490776) - Villa Oculta de la Hoja (489866) » 86604283: T18/J6/VIII

Liga 86604283 Información oficial sobre el partido 86604283 en Hattrick

23.09.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / VIII.1736 (179279)

Piltrafillas FC Alineación oficial del equipo 'Piltrafillas FC' en el partido 4 - 3 Pozo Perez Stadium Alineación oficial del equipo 'Pozo Perez Stadium' en el partido
Khatib Huzayel (6') 1 - 0
Xavier Gardelliano (9') 2 - 0
2 - 1 Henning Bodum (14')
2 - 2 Henning Bodum (19')
Jesús Berasategui (50') 3 - 2
3 - 3 Manu Tuorinsuo (77')
Xavier Gardelliano (78') 4 - 3
Piltrafillas FC Alineación oficial del equipo 'Piltrafillas FC' en el partido 4 - 3 Pozo Perez Stadium Alineación oficial del equipo 'Pozo Perez Stadium' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Piltrafillas FC Alineación oficial del equipo 'Piltrafillas FC' en el partido 4 - 1 Pozo Perez Stadium Alineación oficial del equipo 'Pozo Perez Stadium' en el partido
Tiene un resultado normal 3.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piltrafillas FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): Passats 6 minuts, Khatib Huzayel, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Piltrafillas es posava per davant!
  • 132 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Al minut 9, Piltrafillas va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Xavier Gardelliano, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 122 Minuto 50 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Piltrafillas contenien la respiració mentre en Jesús Berasategui s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 3 - 2 per als locals.
  • 123 Minuto 78 (Gol por la derecha): El jugador Xavier Gardelliano de Piltrafillas, després de 78 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 4 - 3 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Khatib Huzayel va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Nestor Pruniel va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Xavier Gardelliano va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Piltrafillas se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Xavier Gardelliano de Piltrafillas va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jesús Berasategui.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 11 (Lesión): Pablo Ayora va sortir coix del terreny de joc, substituït per Héctor Maciñeiras. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

Pozo Perez Stadium

Goles Goles

  • 115 Minuto 14 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Henning Bodum de Pozito va fer un bon esprint per escapar-se de Gabriel Vilaseca i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 2 - 1. Tot un espectacle!
  • 161 Minuto 19 (Gol por el centro): Al minut 19 en Henning Bodum va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 160 Minuto 77 (Gol de falta): L'entrenador de Pozito es va posar content quan l'àrbitre va xiular una falta propera a l'àrea. Sabia que Manu Tuorinsuo era un bon llançador i hi havia força probabilitats d'empatar, com així va ser: 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Piotr Hankiewicz quasi aconsegueix empatar per Pozito al minut 62, però Pablo Penichet va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 10, Paco Fuentes de Pozito va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 28, Mithat Hatif de Pozito va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 78 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Piotr Hankiewicz, jugador de Pozito, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 78. Hugo Zas, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.