Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

EXPARTAK C.F. (121930) - Hattrick_63 (794906) » 86603352: T18/J12/VIII

Liga 86603352 Información oficial sobre el partido 86603352 en Hattrick

04.11.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VIII.1960 (179503)

Joselinho Alineación oficial del equipo 'Joselinho' en el partido 1 - 2 llorensus Alineación oficial del equipo 'llorensus' en el partido
0 - 1 Nicholas Daniel (34')
0 - 2 Elías González (44')
Tibor Márkus (84') 1 - 2
Joselinho Alineación oficial del equipo 'Joselinho' en el partido 1 - 2 llorensus Alineación oficial del equipo 'llorensus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Joselinho Alineación oficial del equipo 'Joselinho' en el partido 2 - 0 llorensus Alineación oficial del equipo 'llorensus' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Joselinho

Goles Goles

  • 102 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Tibor Márkus de Joselinho va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Joselinho va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Mauro Maurício Guri va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Tibor Márkus de Joselinho va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alberto Villa de Joselinho es va emportar una amonestació al minut 36 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 43 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alberto Villa es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Miguel Abajo de Joselinho es va emportar una amonestació al minut 82 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 38 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Frédéric Receveur no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

llorensus

Goles Goles

  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de llorensus va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Nicholas Daniel, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 1.
  • 108 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Nicholas Daniel és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Elías González perquè aconseguís el 0 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Al minut 41 de partit, Aatu Korkalo va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Nicholas Daniel de llorensus va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 64 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 280 Minuto 73 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Fabián Jiménez al minut 73.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Henrik Andersen de llorensus va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sławomir Kępa de llorensus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.