Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Antumalal FC (993099) - canpa (310928) » 86602982: T18/J3/VIII

Liga 86602982 Información oficial sobre el partido 86602982 en Hattrick

02.09.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VIII.1178 (178721)

Estoy cieguísimo F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy cieguísimo F.C.' en el partido 1 - 1 cf los elfos Alineación oficial del equipo 'cf los elfos' en el partido
Luigi Di Cosmo (45') 1 - 0
1 - 1 Shusun Chong Ming (83')
Estoy cieguísimo F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy cieguísimo F.C.' en el partido 1 - 1 cf los elfos Alineación oficial del equipo 'cf los elfos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Estoy cieguísimo F.C. Alineación oficial del equipo 'Estoy cieguísimo F.C.' en el partido 2 - 4 cf los elfos Alineación oficial del equipo 'cf los elfos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.66Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,1 % 1,5 % 84,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Estoy cieguísimo F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 45 (Gol evento especial córner peinado): José Alfredo Colomar va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de cieguísimo, Luigi Di Cosmo, que va marcar, sense saber com, el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 32 (Ocasión de penalti): En Alfred Tamames va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 32, però el porter visitant Josué del Bosco el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Eloi Monroig una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 64, però una magnífica aturada de Josué del Bosco va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Ramón Chimichurri va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ramón Chimichurri.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Fernando Duero es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Iván Tesone.

cf los elfos

Goles Goles

  • 162 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Shusun Chong Ming per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Xicu Vives ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Després de 39 minuts jugats, Xicu Vives es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Alejandro Calatrava Barrio.
  • 095 Minuto 44 (Lesión): elfos es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Rafael Pino no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Gonzalo Gómez al camp.