Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fc NeyBa Harlem (795189) - yonasitahuguita (439222) » 86602907: T18/J12/VIII

Liga 86602907 Información oficial sobre el partido 86602907 en Hattrick

04.11.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VIII.1428 (178971)

Ciutat de Sants Alineación oficial del equipo 'Ciutat de Sants' en el partido 3 - 2 As Universitatea Craiova Alineación oficial del equipo 'As Universitatea Craiova' en el partido
Feliciano Gargantilla (9') 1 - 0
Rafael Nadal (13') 2 - 0
2 - 1 Mário Ventura (56')
2 - 2 Paulis Purauskas (70')
Feliciano Gargantilla (80') 3 - 2
Ciutat de Sants Alineación oficial del equipo 'Ciutat de Sants' en el partido 3 - 2 As Universitatea Craiova Alineación oficial del equipo 'As Universitatea Craiova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ciutat de Sants Alineación oficial del equipo 'Ciutat de Sants' en el partido 1 - 0 As Universitatea Craiova Alineación oficial del equipo 'As Universitatea Craiova' en el partido
Tiene suerte 1.23Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,6 % 9,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ciutat de Sants

Goles Goles

  • 137 Minuto 9 (Gol evento especial extremo + rematador): Conny Pleis va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 9 de joc. Feliciano Gargantilla es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 133 Minuto 13 (Gol por la derecha): Amb 13 minuts jugats, en Rafael Nadal va augmentar l'avantatge de Ciutat a 2 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 122 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Al minut 80 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 3 - 2. L'autor del gol per a Ciutat va ser Feliciano Gargantilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): El Ciutat ho intentava per la dreta per mitjà de Feliciano Gargantilla, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 236 Minuto 26 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sébastien Limagne va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 26 de joc.
  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El Ciutat ho intentava per la dreta per mitjà de Ignacio Portela, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): En Maximilian Windt es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 222 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Ciutat va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Feliciano Gargantilla va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Llorenç Galindo.

As Universitatea Craiova

Goles Goles

  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Studentii van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 56 quan Mário Ventura sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 162 Minuto 70 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Paulis Purauskas per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 78 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Paco Sánchez va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Mário Ventura, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 270 Minuto 78 (Ocasión de falta): Mário Ventura va xutar magistralment una falta al minut 78 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angelo Gregoroni de Studentii va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 81, Paco Sánchez de Studentii va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.