Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Elbotééééé (491260) - Tio Sam CF (989779) » 86599508: T18/J3/VIII

Liga 86599508 Información oficial sobre el partido 86599508 en Hattrick

02.09.2006 15:15:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VIII.1313 (178856)

Elbotééééé Alineación oficial del equipo 'Elbotééééé' en el partido 2 - 2 Nibelungos Alineación oficial del equipo 'Nibelungos' en el partido
Edgar Cardinal (21') 1 - 0
1 - 1 Saro Fiorani (41')
1 - 2 Genival Paraíso (51')
Slavko Poledica (89') 2 - 2
Elbotééééé Alineación oficial del equipo 'Elbotééééé' en el partido 2 - 2 Nibelungos Alineación oficial del equipo 'Nibelungos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Elbotééééé Alineación oficial del equipo 'Elbotééééé' en el partido 3 - 1 Nibelungos Alineación oficial del equipo 'Nibelungos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
87,1 % 1,0 % 12,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Elbotééééé

Goles Goles

  • 118 Minuto 21 (Gol evento especial córner peinado): En Thom Elving entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Elbotééééé, un peu providencial d'en Edgar Cardinal va situar el 1-0 al panell digital.
  • 112 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Elbotééééé s'esgargamellaven dempeus per esperonar Slavko Poledica que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 89 i suposava l'empat a 2 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Al minut 39, Marius Deleanu gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Matteo Morra va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guerric Douillet de Elbotééééé es va emportar una amonestació al minut 40 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Guerric Douillet es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jean Pichereau de Elbotééééé la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Elbotééééé puguin veure en Thom Elving jugant de nou; ja que al minut 82 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Antohe Vasiliu el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Nibelungos

Goles Goles

  • 163 Minuto 41 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 41 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Saro Fiorani.
  • 171 Minuto 51 (Gol por el centro): En Genival Paraíso donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 51 el marcador reflectia el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 6 (Ocasión por el centro): Genival Paraíso va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 6, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Malcolm MacCarrghamhna va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Mircea Crisan. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Edward Sauthier. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 74 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Saro Fiorani va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.
  • 303 Minuto 85 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Stefano Maniezzo no li va importar gens ni mica.