Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sporting de Göteborg (797684) - javijavijavi (119814) » 86597544: T18/J1/VIII

Liga 86597544 Información oficial sobre el partido 86597544 en Hattrick

19.08.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / VIII.1007 (54808)

c.f.malagana Alineación oficial del equipo 'c.f.malagana' en el partido 0 - 3 TU MADRE C.F. Alineación oficial del equipo 'TU MADRE C.F.' en el partido
0 - 1 Carlos Anduaga (31')
0 - 2 Emmanuel Lanfranchi (49')
0 - 3 Daniel Fernández Sarasola (54')
c.f.malagana Alineación oficial del equipo 'c.f.malagana' en el partido 0 - 3 TU MADRE C.F. Alineación oficial del equipo 'TU MADRE C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
c.f.malagana Alineación oficial del equipo 'c.f.malagana' en el partido 1 - 0 TU MADRE C.F. Alineación oficial del equipo 'TU MADRE C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

c.f.malagana

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): c.f.malagana va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Enríquez en un 1 contra 1 amb el porter Virgil Anghel, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Helge Sæther va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 212 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Floricã Gâscã va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 32, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 202 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al 64, Jerker Åhnstål hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Virgil Anghel. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Tomás Subirachs de c.f.malagana es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en José Enríquez va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Tomás Subirachs.

TU MADRE C.F.

Goles Goles

  • 171 Minuto 31 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 31, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Carlos Anduaga es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Emmanuel Lanfranchi de MADRE l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 2 al minut 49 de partit.
  • 135 Minuto 54 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Daniel Fernández Sarasola de MADRE va demostrar la seva picardia en aprofitar un error defensiu per aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 17 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 17 la va desaprofitar Sylvester Jackson de MADRE, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del MADRE sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Fernando Cuenca, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 63 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Carlos Anduaga quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Raúl Aguilar, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Alejandro Martín de MADRE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.