Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

fresas con almivar (439245) - manchester you naiter (122937) » 86589062: T18/J8/VIII

Liga 86589062 Información oficial sobre el partido 86589062 en Hattrick

07.10.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VIII.855 (54656)

Bolis Club Alineación oficial del equipo 'Bolis Club' en el partido 0 - 0 Trempera Matinera Alineación oficial del equipo 'Trempera Matinera' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bolis Club Alineación oficial del equipo 'Bolis Club' en el partido 1 - 0 Trempera Matinera Alineación oficial del equipo 'Trempera Matinera' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bolis Club

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 13 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): André Albers va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 13 de joc.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Nuno das Covas va estar a punt d'avançar els locals al minut 13 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Bolis va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Stefano Candido va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Rubén Avilés.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Bolis per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 61, quan Antonio Rocha va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 63 per blocar una centrada d'en Orla Vejlgaard va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bolis.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Bolis va estar a punt de posar-se per davant al minut 78 però Julián Oleguer va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Trempera Matinera

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Rafaël van Putten de Trempats, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 2, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trempats va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Ataliba Portela, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): Samuel Ayora va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Trempats que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Trempats va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Roberto Fiorenza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Rafaël van Putten.
  • 511 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 77, André Albers de Trempats va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 7 (Lesión leve): Paco Porcellá de Trempats va abandonar el terreny de joc després de 7 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Rubén Avilés va entrar en el seu lloc.