Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mans Team (120659) - Graunts FC (779531) » 86559697: T18/J5/VIII

Liga 86559697 Información oficial sobre el partido 86559697 en Hattrick

16.09.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / VIII.331 (54132)

Platero y tu SAD Alineación oficial del equipo 'Platero y tu SAD' en el partido 2 - 0 GraoCadetes Alineación oficial del equipo 'GraoCadetes' en el partido
Luigino Tonzar (84') 1 - 0
Nassim Ibn-Bashir (89') 2 - 0
Platero y tu SAD Alineación oficial del equipo 'Platero y tu SAD' en el partido 2 - 0 GraoCadetes Alineación oficial del equipo 'GraoCadetes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Platero y tu SAD Alineación oficial del equipo 'Platero y tu SAD' en el partido 1 - 0 GraoCadetes Alineación oficial del equipo 'GraoCadetes' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Platero y tu SAD

Goles Goles

  • 108 Minuto 84 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Kris Gatineau és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Luigino Tonzar perquè aconseguís el 1 - 0. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 134 Minuto 89 (Gol de penalti): Platero va obtenir un penal al minut 89, que va llançar a la perfecció Nassim Ibn-Bashir. 2 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en David Mancha! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En David Mancha va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Platero se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Platero va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Kris Gatineau va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 206 Minuto 80 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 80, tothom va saber perquè en Kris Gatineau era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Diego Tejo va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 88 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Timotej Vivod de Platero va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Mancha de Platero la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Felipe de la Madrid va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Platero estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

GraoCadetes

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 33 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de CBGC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Marc Delgado, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): CBGC van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 39, però Ricart Bajo Fernández va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 250 Minuto 90 (Ocasión de falta): Marc Delgado va xutar una falta directa que va passar fregant el pal al minut 90.
  • 254 Minuto 90 (Ocasión de penalti): Un defensa local va controlar la pilota amb el pit dins de l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar penal. En Marc Delgado no va estar encertat i els visitants van perdre una bona oportunitat per acostar-se al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Ricart Bajo Fernández de CBGC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 45 (Lesión leve): En Paco Escobar ocupà el lloc d'en Juan Luis Chomón al 45 minuts, dos minuts després que el jugador de CBGC quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.