Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Eder X (493450) - Wigums (441146) » 86558673: T18/J14/VIII

Liga 86558673 Información oficial sobre el partido 86558673 en Hattrick

18.11.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 14 / VIII.312 (54113)

Pink Team Alineación oficial del equipo 'Pink Team' en el partido 2 - 1 Wigums Alineación oficial del equipo 'Wigums' en el partido
0 - 1 Víctor Chirivella (14')
Horatiu Suciu (27') 1 - 1
Ville Hack (51') 2 - 1
Pink Team Alineación oficial del equipo 'Pink Team' en el partido 2 - 1 Wigums Alineación oficial del equipo 'Wigums' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pink Team Alineación oficial del equipo 'Pink Team' en el partido 3 - 0 Wigums Alineación oficial del equipo 'Wigums' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pink Team

Goles Goles

  • 110 Minuto 27 (Gol de falta): Una falta al minut 27 va proporcionar un lliure directe al Pink. Horatiu Suciu va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 122 Minuto 51 (Gol por la izquierda): Pink prenia la batuta de l'encontre al minut 51, quan en Ville Hack va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Pink va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Horatiu Suciu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Colin Desira va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 es va veure una gran oportunitat per a Pink per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Colin Desira, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Al minut 43, Colin Desira arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 218 Minuto 66 (Ocasión evento especial córner peinado): Enrique Almela hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Morris Burghartz havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Al minut 69, Morris Burghartz gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Antonio Hernández va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Horatiu Suciu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 65 (Tirita (médico)): Enrique Almela va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Wigums

Goles Goles

  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Constantin Kitzmüller es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Víctor Chirivella per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 14 passava a ser 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 64, Daniel Gutiérrez de Wigums va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.