Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlético negados (310750) - Halbacete (1436266) » 86555836: T18/J5/VIII

Liga 86555836 Información oficial sobre el partido 86555836 en Hattrick

16.09.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / VIII.262 (54063)

bardelamaite Alineación oficial del equipo 'bardelamaite' en el partido 4 - 3 Caxo's Team Alineación oficial del equipo 'Caxo's Team' en el partido
0 - 1 Raúl Gorría (18')
0 - 2 Raúl Gorría (29')
Einari Markkanen (40') 1 - 2
Alejandro Contreras (44') 2 - 2
Pepe Peiró (45') 3 - 2
Alejandro Contreras (48') 4 - 2
4 - 3 Toni Romo (53')
bardelamaite Alineación oficial del equipo 'bardelamaite' en el partido 4 - 3 Caxo's Team Alineación oficial del equipo 'Caxo's Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bardelamaite Alineación oficial del equipo 'bardelamaite' en el partido 2 - 0 Caxo's Team Alineación oficial del equipo 'Caxo's Team' en el partido
Tiene suerte 2.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bardelamaite

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Einari Markkanen, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a bardelamaite.
  • 137 Minuto 44 (Gol evento especial extremo + rematador): Johan Vesterflod va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 44 de joc. Alejandro Contreras es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 2 - 2. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 123 Minuto 45 (Gol por la derecha): El jugador Pepe Peiró de bardelamaite, després de 45 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 3 - 2 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 48 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Alejandro Contreras va aprofitar per marcar el 4 - 2 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): bardelamaite va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 30 que Roar Lea no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.
  • 201 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Davide Miccoli va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.
  • 230 Minuto 47 (Ocasión de falta): En Alejandro Contreras es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Caxo's Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 18 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Caxos va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Raúl Gorría va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): En César Gartsman és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Raúl Gorría perquè aconseguís el 0 - 2. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 151 Minuto 53 (Gol por el centro): Un mica després, Toni Romo de Caxos va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 36 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Emil Reber es va comportar com un juvenil al minut 36 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 251 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 52, quan un error defensiu va deixar Xairo Carnes completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 263 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): En Tó Verão va encarar al porter al 62, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.