Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

PEERA F.C. (794800) - Marty F.C. (798913) » 86555602: T18/J2/VIII

Liga 86555602 Información oficial sobre el partido 86555602 en Hattrick

26.08.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VIII.258 (54059)

U. D. LaS HueSaS Alineación oficial del equipo 'U. D. LaS HueSaS' en el partido 4 - 1 Slurm F.C. Alineación oficial del equipo 'Slurm F.C.' en el partido
Ulf Mörnlius (13') 1 - 0
1 - 1 Luis Fraile (27')
Enrique Bleda (69') 2 - 1
Gustav Hjerttorp (77') 3 - 1
Gustav Hjerttorp (84') 4 - 1
U. D. LaS HueSaS Alineación oficial del equipo 'U. D. LaS HueSaS' en el partido 4 - 1 Slurm F.C. Alineación oficial del equipo 'Slurm F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U. D. LaS HueSaS Alineación oficial del equipo 'U. D. LaS HueSaS' en el partido 4 - 0 Slurm F.C. Alineación oficial del equipo 'Slurm F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. D. LaS HueSaS

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Al minut 13 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a HueSaS va ser Ulf Mörnlius.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Passats 69 minuts, Enrique Bleda, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. HueSaS es posava per davant!
  • 132 Minuto 77 (Gol por la izquierda): En Gustav Hjerttorp va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Gustav Hjerttorp va augmentar l'avantatge de HueSaS a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Al minut 26, José Arranz gairebé va marcar per a HueSaS des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 222 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): En Ulf Mörnlius va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Al minut 72, José Arranz gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): Al minut 88, Gustav Hjerttorp gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Joachim Ueland va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Bleda de HueSaS es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 71 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Enrique Bleda va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que HueSaS va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Alberto Erreguerena de HueSaS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Slurm F.C.

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Al minut 27 en Luis Fraile va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Wilfred den Otter de Slurm va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Janek Smolorz de Slurm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Veiguela de Slurm amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Al minut 33, Luis Fraile de Slurm es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Peter Nederskog.