Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ermosky (993767) - Charcay (778782) » 86554486: T18/J4/VIII

Liga 86554486 Información oficial sobre el partido 86554486 en Hattrick

09.09.2006 15:10:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / VIII.238 (54039)

Kansas United Alineación oficial del equipo 'Kansas United' en el partido 5 - 1 Equipo de Emergencia Alineación oficial del equipo 'Equipo de Emergencia' en el partido
0 - 1 Dominik Kabiesz (2')
David Organvides (26') 1 - 1
Demetrius Fruehstueck (43') 2 - 1
Xavi Blai (45') 3 - 1
Demetrius Fruehstueck (46') 4 - 1
David Organvides (53') 5 - 1
Kansas United Alineación oficial del equipo 'Kansas United' en el partido 5 - 1 Equipo de Emergencia Alineación oficial del equipo 'Equipo de Emergencia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kansas United Alineación oficial del equipo 'Kansas United' en el partido 2 - 0 Equipo de Emergencia Alineación oficial del equipo 'Equipo de Emergencia' en el partido
Tiene bastante suerte 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kansas United

Goles Goles

  • 137 Minuto 26 (Gol evento especial extremo + rematador): Enrique Furió va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 26 de joc. David Organvides es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 43, Xavi Blai va pentinar un córner cap al segon pal que Demetrius Fruehstueck va rematar a gol completament sol, marcant així el 2 - 1.
  • 133 Minuto 45 (Gol por la derecha): Amb 45 minuts jugats, en Xavi Blai va augmentar l'avantatge de Kansas a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 46 (Gol por la derecha): Demetrius Fruehstueck va incrementar l'avantatge de Kansas amb el 4 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 130 Minuto 53 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en David Organvides va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 53 el resultat passava a ser de 5 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Bernard Delpech no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Enrique Furió estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en David Organvides va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): En David Organvides es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Demetrius Fruehstueck, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75, Delmiro Dornés gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Carlos Unzaga va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Equipo de Emergencia

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): El jugador de Emergencia Dominik Kabiesz va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 2 amb un gran xut des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Karlos López Valdivielso de Emergencia amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.