Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VALLADOLID VICTORS (486873) - The Dublin Metros (487985) » 86541128: T18/J10/VII

Liga 86541128 Información oficial sobre el partido 86541128 en Hattrick

21.10.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 10 / VII.1023 (39059)

Recreativo de Newton Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Newton' en el partido 1 - 1 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
0 - 1 Florencio Tabares (8')
Anthonie Martin (38') 1 - 1
Recreativo de Newton Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Newton' en el partido 1 - 1 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Recreativo de Newton Alineación oficial del equipo 'Recreativo de Newton' en el partido 3 - 0 The Dublin Metros Alineación oficial del equipo 'The Dublin Metros' en el partido
Tiene mala suerte 2.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Recreativo de Newton

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Recreativo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 39, quan Viktor Harding va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Anthonie Martin va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Recreativo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Anthonie Martin en un 1 contra 1 amb el porter Fernando Riesco, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Recreativo va estar a punt de posar-se per davant al minut 81 però Lauro Azagra va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 224 Minuto 82 (Ocasión de penalti): Recreativo es va veure beneficiat per la polèmica al minut 82, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jonathan Kennedy va relliscar al moment de fer el xut i el porter Fernando Riesco no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 220 Minuto 83 (Ocasión de falta): Amb 83 minuts disputats, Jonathan Kennedy gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Fernando Riesco va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Filip Mumment de Recreativo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sergio Arnaz.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 70 (Evento clima: sol, OK técnico): Quina calor que feia! Tanmateix, a Darío Martín Balmacedas no li va importar gens ni mica.

The Dublin Metros

Goles Goles

  • 142 Minuto 8 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 8 minuts quan Florencio Tabares va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 0 - 1 per a Dublin.
  • 109 Minuto 38 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Timoteo Miró després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Recreativo Anthonie Martin, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 42 (Ocasión de contra por la izquierda): Dublin van sortir al contraatac al minut 42, però Florencio Tabares va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.