Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Avechucho (778662) - C.D. VÍCAR CULTURAL (491947) » 86539230: T18/J12/VII

Liga 86539230 Información oficial sobre el partido 86539230 en Hattrick

04.11.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VII.989 (39025)

Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 2 - 0 C.E. Vilassar de Dalt Alineación oficial del equipo 'C.E. Vilassar de Dalt' en el partido
Mogens Aabye-Hansen (19') 1 - 0
Gerlando Areggo (66') 2 - 0
Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 2 - 0 C.E. Vilassar de Dalt Alineación oficial del equipo 'C.E. Vilassar de Dalt' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Avechucho Alineación oficial del equipo 'Real Avechucho' en el partido 2 - 0 C.E. Vilassar de Dalt Alineación oficial del equipo 'C.E. Vilassar de Dalt' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Avechucho

Goles Goles

  • 121 Minuto 19 (Gol por el centro): Xuuuxo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 19 Mogens Aabye-Hansen va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gerlando Areggo va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Krešimir Žganec va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Xuuuxo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Mogens Aabye-Hansen gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Josef Bedřich va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Ulrik Andreasson una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 49, però una magnífica aturada de Josef Bedřich va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Mogens Aabye-Hansen.
  • 512 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Mogens Aabye-Hansen se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 13 (Lesión leve): Després de 13 minuts jugats, Marcos Emiliano Furginele es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Eloy Aguado.
  • 091 Minuto 76 (Lesión leve): Després de 76 minuts jugats, Jaume Quintana es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Raúl Reyes.

C.E. Vilassar de Dalt

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 7 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Vilassar sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Mateo Irazusta, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 7 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Vilassar van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 38 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Dmitry Pravdin, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 60 (Ocasión de contra por la derecha): Nik Etzensberger va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Vilassar que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 38, Rafael Moreno de Vilassar va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 17 (Lesión leve): En Mattias Ericsson ocupà el lloc d'en Amaël Clet al 17 minuts, dos minuts després que el jugador de Vilassar quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.