Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SC Spartak tiburones (800699) - CD Lomo Charco de San Ginés (314233) » 86538800: T18/J3/VII

Liga 86538800 Información oficial sobre el partido 86538800 en Hattrick

02.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VII.982 (39018)

nens Alineación oficial del equipo 'nens' en el partido 2 - 1 Coletilla Alineación oficial del equipo 'Coletilla' en el partido
Felix Engeler (6') 1 - 0
1 - 1 Dexter Pammu (15')
Eduard Marcó (34') 2 - 1
nens Alineación oficial del equipo 'nens' en el partido 2 - 1 Coletilla Alineación oficial del equipo 'Coletilla' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
nens Alineación oficial del equipo 'nens' en el partido 0 - 1 Coletilla Alineación oficial del equipo 'Coletilla' en el partido
Tiene suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nens

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Felix Engeler de nens aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): Eduard Marcó va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, nens, al minut 34. El marcador va canviar a 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Alexey Lozin no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Eduard Marcó estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 240 Minuto 78 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de nens van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 78 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Sebastian Silveira, però la pilota va sortir per sobre del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andreu Boixasa de nens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lázaro Moraña de nens la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 13 de partit, quan un jugador de nens, en Lázaro Moraña, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Coletilla

Goles Goles

  • 161 Minuto 15 (Gol por el centro): Als 15 minuts de partit, Dexter Pammu de Coletilla va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): En Dexter Pammu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 32, quan en Juan Luis Soto va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 260 Minuto 68 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Abel Ribas, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Niclas Hansson sol davant la porteria al minut 78, però la seva rematada va ser molt fluixa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Alvarez de Coletilla la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Ariel Fraser es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Andrey Magaev va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Eloy Cantú.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Eloy Cantú va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Satur Hurtado.