Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

C.E.Sant Jan (121232) - FC BETO (434385) » 86536912: T18/J8/VII

Liga 86536912 Información oficial sobre el partido 86536912 en Hattrick

07.10.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VII.948 (38984)

once tarados Alineación oficial del equipo 'once tarados' en el partido 1 - 0 F.C.ULTIMATES Alineación oficial del equipo 'F.C.ULTIMATES' en el partido
Tijs Heitman (84') 1 - 0
once tarados Alineación oficial del equipo 'once tarados' en el partido 1 - 0 F.C.ULTIMATES Alineación oficial del equipo 'F.C.ULTIMATES' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
once tarados Alineación oficial del equipo 'once tarados' en el partido 1 - 1 F.C.ULTIMATES Alineación oficial del equipo 'F.C.ULTIMATES' en el partido
Tiene un resultado normal 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

once tarados

Goles Goles

  • 122 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a tarados va ser Tijs Heitman.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Al minut 21 es va veure una gran oportunitat per a tarados per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Olivier Mignard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 90 (Lesión leve): En Oliver Sanpedro de tarados va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Roger Pagès va prendre el seu rol al minut 90.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 76 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Olivier Mignard se sentia fresc com una rosa.

F.C.ULTIMATES

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 10 (Ocasión de penalti): Al minut 10 de partit, Andreas Persson de ULT va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): ULT va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Rodrigo Giraldo va desviar el xut final de Oliver Joga després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Víctor Torres va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 24, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rodrigo Giraldo va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 273 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): Gabriel Olteanu va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rodrigo Giraldo, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 218 Minuto 87 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip ULT Víctor Torres quasi marca al minut 87 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ulrik Fink Jensen l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 261 Minuto 90 (Ocasión por el centro): ULT va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Viktors Salcevics es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 90 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Jesper Svensson que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.