Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

marykilla (310086) - Calzadilla CF (436205) » 86532939: T18/J7/VII

Liga 86532939 Información oficial sobre el partido 86532939 en Hattrick

30.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / VII.877 (38913)

C.D. MOVERA Alineación oficial del equipo 'C.D. MOVERA' en el partido 3 - 1 Futbol Club Ditrionito de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Ditrionito de Barcelona' en el partido
V?nceslav Augustin (7') 1 - 0
V?nceslav Augustin (8') 2 - 0
2 - 1 Carlos Pereyra (56')
Mauro Gabriel Paez (66') 3 - 1
C.D. MOVERA Alineación oficial del equipo 'C.D. MOVERA' en el partido 3 - 1 Futbol Club Ditrionito de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Ditrionito de Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
C.D. MOVERA Alineación oficial del equipo 'C.D. MOVERA' en el partido 2 - 1 Futbol Club Ditrionito de Barcelona Alineación oficial del equipo 'Futbol Club Ditrionito de Barcelona' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,1 % 9,1 % 22,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.D. MOVERA

Goles Goles

  • 108 Minuto 7 (Gol evento especial imprevisible (general)): Virgil Lamoureux de MOVERA va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Věnceslav Augustin que va completar la jugada que feia pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 132 Minuto 8 (Gol por la izquierda): MOVERA va augmentar la diferència quan Věnceslav Augustin no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 131 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Mauro Gabriel Paez, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a MOVERA.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jorge Delgado al minut 15 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Stephen Bourva va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 27 (Tarjeta roja directa): Al minut 27, Niklas Öhen de MOVERA va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lance Kleine de MOVERA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Věnceslav Augustin de MOVERA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicolae Biris de MOVERA va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Futbol Club Ditrionito de Barcelona

Goles Goles

  • 153 Minuto 56 (Gol por la derecha): Els jugadors de Ditrionito no defallien en cap moment. Producte d'això, en Carlos Pereyra va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 39 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Ditrionito l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 39, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joan Alvarez.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 63 (Lesión): El jugador de Ditrionito Hilbert Renes va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alberto Rolan va entrar en el seu lloc.