Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Casares F.C. (774685) - os nenos da revolta (439909) » 86532879: T18/J7/VII

Liga 86532879 Información oficial sobre el partido 86532879 en Hattrick

30.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / VII.876 (38912)

AC Peretes Alineación oficial del equipo 'AC Peretes' en el partido 0 - 2 os nenos da revolta Alineación oficial del equipo 'os nenos da revolta' en el partido
0 - 1 Baratki Fluieras (32')
0 - 2 Ferrán Martínez (47')
AC Peretes Alineación oficial del equipo 'AC Peretes' en el partido 0 - 2 os nenos da revolta Alineación oficial del equipo 'os nenos da revolta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Peretes Alineación oficial del equipo 'AC Peretes' en el partido 1 - 2 os nenos da revolta Alineación oficial del equipo 'os nenos da revolta' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,2 % 2,4 % 81,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Peretes

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 4 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Ari Ylikotila va fer una magnífica centrada, però la rematada de Jesús Rodríguez va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Ottfried Böllinghaus va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 59 (Ocasión de contra por la derecha): Peretes van sortir al contraatac amb encert al minut 59, però Paulo Jorge Cerqueira no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 201 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Al minut 76 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Paulo Jorge Cerqueira no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Rodríguez de Peretes es va emportar una amonestació al minut 41 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Pinza de Peretes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

os nenos da revolta

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Baratki Fluieras que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a revolta.
  • 115 Minuto 47 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Ferrán Martínez de revolta va fer un bon esprint per escapar-se de Lucian Epure i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 2. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): revolta va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 5, quan Fernando Pinheiro va quedar-se sol davant el porter Ulysses Bortoluzzi, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Ulysses Bortoluzzi, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Walter Zuendel no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 86 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Fernando Pinheiro, jugador de revolta, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 86. Emmanuel Brown, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.