Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Titutirutitu (434085) - BELLPAR SAD (774572) » 86529853: T18/J6/VII

Liga 86529853 Información oficial sobre el partido 86529853 en Hattrick

23.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / VII.822 (38858)

Punk Floyd Alineación oficial del equipo 'Punk Floyd' en el partido 2 - 2 BBK Football Club Alineación oficial del equipo 'BBK Football Club' en el partido
Domonkos Zádori (6') 1 - 0
Feliks Gronkowski (24') 2 - 0
2 - 1 Fermin Sanchez (29')
2 - 2 Wiljo Spijker (78')
Punk Floyd Alineación oficial del equipo 'Punk Floyd' en el partido 2 - 2 BBK Football Club Alineación oficial del equipo 'BBK Football Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Punk Floyd Alineación oficial del equipo 'Punk Floyd' en el partido 0 - 7 BBK Football Club Alineación oficial del equipo 'BBK Football Club' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un gafe que te cagas
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un super EJEA (7)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Punk Floyd

Goles Goles

  • 123 Minuto 6 (Gol por la derecha): El jugador Domonkos Zádori de Floyd, després de 6 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Andoni Pena va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Floyd, Feliks Gronkowski, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Floyd va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Feliks Gronkowski en un 1 contra 1 amb el porter Marius Chirea, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 231 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Al minut 73, Javier Antonio Sánchez-Pinto gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Marius Chirea va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en José Alberto Alamos.

BBK Football Club

Goles Goles

  • 151 Minuto 29 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 29 del partit, anotant el 2 - 1, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Fermin Sanchez.
  • 162 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Wiljo Spijker per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 260 Minuto 13 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Niko-Petteri Karonen, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 262 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31 Kenneth Harding va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Emili Buxadera va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 260 Minuto 52 (Ocasión de falta): En Niko-Petteri Karonen, al minut 52 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): El Football creava perill des de la dreta al minut 71, però en Emili Buxadera, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Wiljo Spijker desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 263 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Wiljo Spijker va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 5, Wiljo Spijker de Football va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 32 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Football puguin veure en Óscar Jandátegui jugant de nou; ja que al minut 32 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Cristian Sánchez el va substituir sense tenir temps d'escalfar.