Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LA POCILGA F.C (314957) - Lleida Club de Futbol (794709) » 86527831: T18/J5/VII

Liga 86527831 Información oficial sobre el partido 86527831 en Hattrick

16.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / VII.786 (38822)

Covelo F.C. Alineación oficial del equipo 'Covelo F.C.' en el partido 0 - 0 U.E. Lleida S.A.D. Alineación oficial del equipo 'U.E. Lleida S.A.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Covelo F.C. Alineación oficial del equipo 'Covelo F.C.' en el partido 1 - 1 U.E. Lleida S.A.D. Alineación oficial del equipo 'U.E. Lleida S.A.D.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,7 % 2,6 % 16,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Covelo F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 18 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Kevin McGuigan va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 30 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Marcos Goikoetxea es va comportar com un juvenil al minut 30 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.
  • 222 Minuto 71 (Ocasión por la izquierda): Covelo va estar a punt de posar-se per davant al minut 71 però Manuel da Natividade va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Covelo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Martín va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Telémaco Albariños.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Antonio Martín va estar a punt d'acabar en gol al minut 82, però el porter visitant Telémaco Albariños va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 73 (Lesión grave): Després de 73 minuts, Covelo va veure com el seu jugador Per Ragnman havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Dário Piedade entraria per ocupar el seu lloc.
  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): En Antonio Martín de Covelo va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Artur Mallofré va prendre el seu rol al minut 83.

U.E. Lleida S.A.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 7 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Enrique Lobera va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Francisco Sánchez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 64 va fer que Willy Hullekes de Lleida hagués d'abandonar el terreny de joc. Silvio Garzo va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 81 (Tirita): Passats 81 minuts de joc, en Enrique Lobera de Lleida va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.