Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sanguiñeda (307808) - los chavales de mr.wok (485533) » 86527264: T18/J2/VII

Liga 86527264 Información oficial sobre el partido 86527264 en Hattrick

26.08.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VII.776 (38812)

Sanguiñeda Alineación oficial del equipo 'Sanguiñeda' en el partido 1 - 2 The Freak Team Alineación oficial del equipo 'The Freak Team' en el partido
0 - 1 Perseu Juqueri (8')
0 - 2 Håkon Aune (38')
Leon Omu (57') 1 - 2
Sanguiñeda Alineación oficial del equipo 'Sanguiñeda' en el partido 1 - 2 The Freak Team Alineación oficial del equipo 'The Freak Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sanguiñeda Alineación oficial del equipo 'Sanguiñeda' en el partido 1 - 0 The Freak Team Alineación oficial del equipo 'The Freak Team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sanguiñeda

Goles Goles

  • 101 Minuto 57 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Leon Omu trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Al minut 19, Roger Paulsson quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Sanguiñeda es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sérgio Chicote no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Leon Omu al camp.

The Freak Team

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Esben Tandrup va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Perseu Juqueri es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Håkon Aune de Freak va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 6 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Freak sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Perseu Juqueri, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 6 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 280 Minuto 36 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Esben Tandrup al minut 36.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Aubin Degrémont després de 61 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elí Infante va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Gaweł Nerkowski de Freak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, Marciano Viejo de Freak va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marciano Viejo va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que Freak va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joël Arlen de Freak amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.