Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

nopassaran (772232) - Bokeronis (309578) » 86527205: T18/J2/VII

Liga 86527205 Información oficial sobre el partido 86527205 en Hattrick

26.08.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VII.775 (38811)

nopassaran Alineación oficial del equipo 'nopassaran' en el partido 6 - 1 Adrianuskus Furbó Clú Alineación oficial del equipo 'Adrianuskus Furbó Clú' en el partido
0 - 1 Marco De Vito (33')
István Holló (40') 1 - 1
Ricard Pérez (47') 2 - 1
Eriberto Seriche (67') 3 - 1
Eriberto Seriche (68') 4 - 1
István Holló (75') 5 - 1
István Holló (77') 6 - 1
nopassaran Alineación oficial del equipo 'nopassaran' en el partido 6 - 1 Adrianuskus Furbó Clú Alineación oficial del equipo 'Adrianuskus Furbó Clú' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
nopassaran Alineación oficial del equipo 'nopassaran' en el partido 8 - 0 Adrianuskus Furbó Clú Alineación oficial del equipo 'Adrianuskus Furbó Clú' en el partido
Tiene mala suerte 8.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

nopassaran

Goles Goles

  • 112 Minuto 40 (Gol por la izquierda): nopassaran equilibrava la balança al minut 40. En István Holló, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Ricard Pérez va donar a nopassaran un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de nopassaran pel centre va donar un gran resultat: el gol de Eriberto Seriche va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 133 Minuto 68 (Gol por la derecha): Amb 68 minuts jugats, en Eriberto Seriche va augmentar l'avantatge de nopassaran a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 130 Minuto 75 (Gol de falta): Al minut 75 en István Holló va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 5 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de nopassaran va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en István Holló progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a nopassaran per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Alfons Kremers, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Ricard Pérez va estar a punt d'acabar en gol al minut 27, però el porter visitant Marc Avellí va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 37 (Ocasión por el centro): Al minut 37 el nopassaran va posar setge sobre la defensa central visitant però en Conrado Aitanu no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): En Enrique Cenador va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 39, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en István Holló de nopassaran amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): Robin Malmhall va sortir coix del terreny de joc, substituït per Eriberto Seriche. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 092 Minuto 79 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Eriberto Seriche, jugador de nopassaran, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 79. Ermanno Rovatti, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Adrianuskus Furbó Clú

Goles Goles

  • 137 Minuto 33 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 33 en Pau Picó va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Marco De Vito podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 0 - 1 va pujar al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 48 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Adrián Mola va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Javier Altimir es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Mauricio Uson de Adrianuskus va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 32 (Lesión): Adrianuskus es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Felipe Javier Párraga no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Pau Picó al camp.