Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Choco F.C (312994) - Gordo (314434) » 86524013: T18/J1/VII

Liga 86524013 Información oficial sobre el partido 86524013 en Hattrick

19.08.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / VII.718 (38754)

los vigilantes de la barra f.c Alineación oficial del equipo 'los vigilantes de la barra f.c' en el partido 1 - 3 Gordo Alineación oficial del equipo 'Gordo' en el partido
Felix Davidsson (9') 1 - 0
1 - 1 Ricardo Talavera (13')
1 - 2 Timo Linsen (29')
1 - 3 Bancha Buranasupkajorn (34')
los vigilantes de la barra f.c Alineación oficial del equipo 'los vigilantes de la barra f.c' en el partido 1 - 3 Gordo Alineación oficial del equipo 'Gordo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
los vigilantes de la barra f.c Alineación oficial del equipo 'los vigilantes de la barra f.c' en el partido 1 - 4 Gordo Alineación oficial del equipo 'Gordo' en el partido
Tiene un resultado normal 0.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los vigilantes de la barra f.c

Goles Goles

  • 118 Minuto 9 (Gol evento especial córner peinado): En Eugenio Rossi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al vigilantes, un peu providencial d'en Felix Davidsson va situar el 1-0 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 23 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Rubén Correa es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 23, però el porter va aturar el seu xut.

Gordo

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 13. L'anotador per Gordo va ser Ricardo Talavera, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 106 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Timo Linsen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 29, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Gordo, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Al minut 34, un xut de Bancha Buranasupkajorn des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Andreu Abat va estar a punt de posar per davant a Gordo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier Zarco va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Simon Flyvbjerg va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 29, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Javier Zarco va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 282 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Andreu Abat, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 54 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gordo va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Timo Linsen de Gordo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Timo Linsen es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.