Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeadCats Utd (436024) - BluesBrothers Avengers (799362) » 86523412: T18/J5/VII

Liga 86523412 Información oficial sobre el partido 86523412 en Hattrick

16.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 5 / VII.707 (38743)

JRB-Caribe Alineación oficial del equipo 'JRB-Caribe' en el partido 3 - 1 BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido
Alfred Calderón (7') 1 - 0
Anssi Tuomivuo (16') 2 - 0
Manuel Ares (56') 3 - 0
3 - 1 Joep Floor (86')
JRB-Caribe Alineación oficial del equipo 'JRB-Caribe' en el partido 3 - 1 BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
JRB-Caribe Alineación oficial del equipo 'JRB-Caribe' en el partido 1 - 0 BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido
Tiene suerte 1.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

JRB-Caribe

Goles Goles

  • 120 Minuto 7 (Gol de falta): Després del xut d'una falta a la frontal de l'àrea, l'esclat d'alegria a les grades del minut 7, indicava inequívocament que en Alfred Calderón va saber trobar la xarxa rival. JRB-Caribe desfeia l'equilibri: 1 a 0.
  • 132 Minuto 16 (Gol por la izquierda): En Anssi Tuomivuo de JRB-Caribe va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 106 Minuto 56 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Manuel Ares va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 56, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del JRB-Caribe, mentre ja celebrava el 3 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Alfred Calderón. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 234 Minuto 34 (Ocasión de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va castigar unes mans d'un jugador visitant dins de la seva pròpia àrea amb penal. En Alfred Calderón, que s'havia guanyat el dret a xutar els penals gràcies al seu encert als entrenaments, a l'hora de la veritat es va cagar a les calces i va fer un xut ben escarransit.
  • 215 Minuto 83 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Iván Garrido quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Blanco Ramos.
  • 513 Minuto 18 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel Blanco Ramos es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Santi González.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 67 (Lesión leve): Manuel Ares de JRB-Caribe va abandonar el terreny de joc després de 67 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Santi González va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Víctor Buendía se sentia fresc com una rosa.

BluesBrothers Avengers

Goles Goles

  • 142 Minuto 86 (Gol de contra por la izquierda): Joep Floor va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 3 - 1 per a BluesBrothers.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 38 (Ocasión de contra de falta): BluesBrothers van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 38 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Salvatore Pisano no va ser gens encertat.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 19 (Tirita): Passats 19 minuts de joc, en Onofrio De Filippis de BluesBrothers va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.