Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ultras-vikingos (48631) - BluesBrothers Avengers (799362) » 86523396: T18/J3/VII

Liga 86523396 Información oficial sobre el partido 86523396 en Hattrick

02.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VII.707 (38743)

Atlético Chusmón Alineación oficial del equipo 'Atlético Chusmón' en el partido 1 - 0 BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido
Ignacio Moreno (78') 1 - 0
Atlético Chusmón Alineación oficial del equipo 'Atlético Chusmón' en el partido 1 - 0 BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlético Chusmón Alineación oficial del equipo 'Atlético Chusmón' en el partido 2 - 0 BluesBrothers Avengers Alineación oficial del equipo 'BluesBrothers Avengers' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,6 % 0,1 % 2,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Chusmón

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Al minut 78 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ignacio Moreno ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Atlético es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Atlético va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Adrià Parra va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Tino Berggreen.
  • 221 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Enrique González! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Julio Vega del Atlético ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 230 Minuto 82 (Ocasión de falta): En Héctor Hernández es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Sante Marongiu que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

BluesBrothers Avengers

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): BluesBrothers va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Abel Compte va desviar el xut final de Salvador Martí després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Es duien 32 minuts de partit jugats quan Salvatore Pisano va estar a punt de posar per davant a BluesBrothers amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Abel Compte va impedir un gol cantat.
  • 242 Minuto 84 (Ocasión de contra por la izquierda): BluesBrothers van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 84, però el xut de Salvador Martí des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 81 (Lesión grave): Nil Garcia, de BluesBrothers, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Mauro Cornelius el va substituir.