Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

INTXA S. D (435624) - JAMIROSPORTING DE GIJON (308292) » 86521043: T18/J2/VII

Liga 86521043 Información oficial sobre el partido 86521043 en Hattrick

26.08.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VII.665 (38701)

Riba-roja CF Alineación oficial del equipo 'Riba-roja CF' en el partido 0 - 3 JAMIROSPORTING DE GIJON Alineación oficial del equipo 'JAMIROSPORTING DE GIJON' en el partido
0 - 1 Ahmed Khallal (10')
0 - 2 Iván Gisbert (36')
0 - 3 Ignacio Barcelona (82')
Riba-roja CF Alineación oficial del equipo 'Riba-roja CF' en el partido 0 - 3 JAMIROSPORTING DE GIJON Alineación oficial del equipo 'JAMIROSPORTING DE GIJON' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riba-roja CF Alineación oficial del equipo 'Riba-roja CF' en el partido 1 - 0 JAMIROSPORTING DE GIJON Alineación oficial del equipo 'JAMIROSPORTING DE GIJON' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riba-roja CF

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El Riba-roja va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Miguel Delgado la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 203 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Piotr Oliwiak i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Riba-roja, però el xut de Juan Miguel Delgado va sortir bastant desviat.
  • 201 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Al minut 63 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Marco Vestergaard no s'ho podia creure.
  • 208 Minuto 81 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Armando Robles de Riba-roja va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Thomas Lenz que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Nemo Peeters de Riba-roja es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 4 (Lesión): El jugador de Riba-roja Diego Puyol va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Cotizo Butnaru va entrar en el seu lloc.
  • 092 Minuto 35 (Lesión grave): Després de 35 minuts, Riba-roja va veure com el seu jugador Konrad Milczyński havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Pavle Nižić entraria per ocupar el seu lloc.

JAMIROSPORTING DE GIJON

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a JAMIROSPORTING prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ahmed Khallal.
  • 142 Minuto 36 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Iván Gisbert de JAMIROSPORTING va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 2 al marcador.
  • 182 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Al minut 82 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Ignacio Barcelona va ser l'anotador del 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 72 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de JAMIROSPORTING, l'equip va recuperar la pilota al minut 72 i va contraatacar. En Joseph MacEachan va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Harald Wegner Larsen de JAMIROSPORTING va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.