Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fonmojada FC (439322) - Ribarça FC (440727) » 86520786: T18/J7/VII

Liga 86520786 Información oficial sobre el partido 86520786 en Hattrick

30.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / VII.660 (38696)

cacau-maravillau Alineación oficial del equipo 'cacau-maravillau' en el partido 0 - 3 Cska de zion Alineación oficial del equipo 'Cska de zion' en el partido
0 - 1 Torbjørn Olsen (21')
0 - 2 Alexandru Vodã (67')
0 - 3 Alexandru Vodã (70')
cacau-maravillau Alineación oficial del equipo 'cacau-maravillau' en el partido 0 - 3 Cska de zion Alineación oficial del equipo 'Cska de zion' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cacau-maravillau Alineación oficial del equipo 'cacau-maravillau' en el partido 0 - 2 Cska de zion Alineación oficial del equipo 'Cska de zion' en el partido
Tiene un resultado normal 0.01Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cacau-maravillau

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 6 (Ocasión de contra por la izquierda): cacau-maravillau van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 6, però Erling Bøgeskov va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de cacau-maravillau va anar a parar a la dreta de l'atac on en Zdeněk Valášek, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): cacau-maravillau van sortir al contraatac al minut 78, però Zdeněk Valášek va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sami Rahkola.
  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Flor Duprez.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jaume De Hita de cacau-maravillau amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 16 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Pierpaolo Morandi, jugador de cacau-maravillau, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 16. Jaume De Hita, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.
  • 091 Minuto 30 (Lesión leve): Després de 30 minuts jugats, Francisco Javier Najera es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pablo Frutos.

Cska de zion

Goles Goles

  • 172 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Al minut 21 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Cska prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Torbjørn Olsen.
  • 182 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 67 de partit va donar a Cska l'avantatge per 0 - 2. Alexandru Vodã en va ser l'anotador.
  • 108 Minuto 70 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Josh Baglin encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Alexandru Vodã només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Jan Teggren de Cska, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 13, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 17, quan en Josh Baglin va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Rafael Teixidó es va quedar sol davant del porter, al minut 50. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jan Teggren de Cska es va emportar una amonestació al minut 79 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Rafael Teixidó de Cska va abandonar el terreny de joc després de 61 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alexandru Vodã va entrar en el seu lloc.
  • 094 Minuto 69 (Tirita (médico)): Jan Teggren va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de Cska estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.
  • 094 Minuto 75 (Tirita (médico)): Semblava que Alexandru Vodã s'havia fet mal de debò. Afortunadament pel seu equip, va alçar-se ràpidament i va poder continuar jugant.