Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico El Canal (776779) - Alcobeitors (437767) » 86519911: T18/J12/VII

Liga 86519911 Información oficial sobre el partido 86519911 en Hattrick

04.11.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VII.644 (38680)

F.C. Benavent Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavent' en el partido 0 - 3 Atletico Leñeiro Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñeiro' en el partido
0 - 1 Ante ?ura? (15')
0 - 2 Tomas Gillskär (18')
0 - 3 Casper Thomsen (26')
F.C. Benavent Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavent' en el partido 0 - 3 Atletico Leñeiro Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñeiro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Benavent Alineación oficial del equipo 'F.C. Benavent' en el partido 0 - 1 Atletico Leñeiro Alineación oficial del equipo 'Atletico Leñeiro' en el partido
Tiene un resultado normal 0.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,4 % 0,1 % 98,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Benavent

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Imko Dooijer arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Benavent va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Boet Domela Nieuwenhuis, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 243 Minuto 90 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Benavent va anar a parar a la dreta de l'atac on en João das Almas, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 202 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Benavent va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 90 que Adriano Nacci no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Kamil Bağcı de Benavent va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Fidel Berber de Benavent va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 90, Imko Dooijer de Benavent va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 6 (Tirita): Al minut 6, Salvador Novoa de Benavent es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En João das Almas ocupà el lloc d'en Salvador Novoa al 82 minuts, dos minuts després que el jugador de Benavent quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Atletico Leñeiro

Goles Goles

  • 119 Minuto 15 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Casper Thomsen va treure un córner llarg cap al segon pal que en Ante Đuraš, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 182 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Al minut 18, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Tomas Gillskär va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 184 Minuto 26 (Gol de penalti): Atletico va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 3, quan Casper Thomsen va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Al minut 74 Tiago Costa va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Casper Thomsen, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Roni Korkka. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Joel Tojeira.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 87 (Lesión): El jugador de Atletico Enrique Bernabéu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francisco Cruz va entrar en el seu lloc.