Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The SkyBlues (491659) - ACORRECUITA (125791) » 86512014: T18/J12/VII

Liga 86512014 Información oficial sobre el partido 86512014 en Hattrick

04.11.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 12 / VII.503 (38539)

MreQtnGue Alineación oficial del equipo 'MreQtnGue' en el partido 0 - 2 Dragon force Alineación oficial del equipo 'Dragon force' en el partido
0 - 1 Cyril Rault (30')
0 - 2 Patrick Jones (63')
MreQtnGue Alineación oficial del equipo 'MreQtnGue' en el partido 0 - 2 Dragon force Alineación oficial del equipo 'Dragon force' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MreQtnGue Alineación oficial del equipo 'MreQtnGue' en el partido 1 - 1 Dragon force Alineación oficial del equipo 'Dragon force' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,1 % 35,9 % 29,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MreQtnGue

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 77 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip MreQtnGue Alfredo Alonso quasi marca al minut 77 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Pau Subirats l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 202 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al 79, Walter Andreoli hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Maurice Zachary. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gil Androt.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 90 (Lesión): MreQtnGue es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Walter Andreoli no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Alfredo Marco Mor al camp.

Dragon force

Goles Goles

  • 171 Minuto 30 (Gol por el centro): Amb 30 minuts jugats, Cyril Rault de Dragon va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 63, el Dragon va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Patrick Jones, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Es duien 9 minuts de partit jugats quan Friedrich Preetz va estar a punt de posar per davant a Dragon amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Miguel San Emeterio va impedir un gol cantat.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): En Washington Gana va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Patrick Jones de Dragon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Pandiella de Dragon la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 29 (Lesión): El jugador de Dragon Nicolae Dincã va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. César Baloira va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 55 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Tore Svensson tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.