Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Rates Club Esportiu (776974) - Pitufos Jugones (120813) » 86511653: T18/J7/VII

Liga 86511653 Información oficial sobre el partido 86511653 en Hattrick

30.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / VII.497 (38533)

Sometents Alineación oficial del equipo 'Sometents' en el partido 2 - 3 los vergotes de los pinos gordos Alineación oficial del equipo 'los vergotes de los pinos gordos' en el partido
0 - 1 Marek Kami?ski (4')
Ricardo Meléndez (25') 1 - 1
Xuan Blanco Valdés (27') 2 - 1
2 - 2 Fredrik Skogbrant (75')
2 - 3 Koni Amsler (78')
Sometents Alineación oficial del equipo 'Sometents' en el partido 2 - 3 los vergotes de los pinos gordos Alineación oficial del equipo 'los vergotes de los pinos gordos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Sometents Alineación oficial del equipo 'Sometents' en el partido 1 - 6 los vergotes de los pinos gordos Alineación oficial del equipo 'los vergotes de los pinos gordos' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,5 % 0,2 % 95,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sometents

Goles Goles

  • 110 Minuto 25 (Gol de falta): L'empat per part de Sometents va arribar al minut 25 quan Ricardo Meléndez va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 1 - 1, davant l'alegria dels aficionats.
  • 122 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a Sometents va ser Xuan Blanco Valdés.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Sometents va estar a punt de marcar quan Ola Läfbrant va fer una passada impressionant a Patrício Pedrosa, que va driblar el porter, va xutar quasi sense angle i va enviar la pilota a la xarxa... per la part de fora.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Al minut 44, Vincenzo Simonelli gairebé va marcar per a Sometents des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El jugador local Miguel Tendero per poc que no incrementa el marcador al minut 65. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Óscar Escartín va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Passaven 73 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Heriberto Hita va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Patrício Pedrosa de Sometents va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 17 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 17 de partit, quan un jugador de Sometents, en Albert Alcázar Yunta, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): Xuan Blanco Valdés de Sometents va abandonar el terreny de joc després de 35 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Angelomaria Santigli va entrar en el seu lloc.

los vergotes de los pinos gordos

Goles Goles

  • 172 Minuto 4 (Gol por la izquierda): vergotes va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 4. Marek Kamiński va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Al minut 75 en Fredrik Skogbrant va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): vergotes agafava avantatge al minut 78 de joc en marcar el 2 - 3 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Koni Amsler amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Es duien 77 minuts de partit jugats quan Peter Hallby va estar a punt de posar per davant a vergotes amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Bruno Herrera va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Guy von Sonnenberg de vergotes es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Peter Hallby de vergotes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Al minut 71 de partit, el jugador Senna de Wildt de vergotes es va lesionar lleugerament però va poder continuar.