Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

olympique refer (490420) - la union de los castis (434319) » 86510794: T18/J2/VII

Liga 86510794 Información oficial sobre el partido 86510794 en Hattrick

26.08.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VII.482 (38518)

olympique refer Alineación oficial del equipo 'olympique refer' en el partido 1 - 2 la union de los castis Alineación oficial del equipo 'la union de los castis' en el partido
0 - 1 Yiorgos Togkas (40')
Bernt Essers (87') 1 - 1
1 - 2 Francis Le Guillou (90')
olympique refer Alineación oficial del equipo 'olympique refer' en el partido 1 - 2 la union de los castis Alineación oficial del equipo 'la union de los castis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
olympique refer Alineación oficial del equipo 'olympique refer' en el partido 0 - 1 la union de los castis Alineación oficial del equipo 'la union de los castis' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

olympique refer

Goles Goles

  • 140 Minuto 87 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el olympique va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Bernt Essers aconseguint el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 2 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de olympique va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Yossi Hollander, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 243 Minuto 12 (Ocasión de contra por la derecha): Ricky Liedbom va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de olympique que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 88, Ville Ojaharju de olympique va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 90 (Tirita (médico)): Ville Ojaharju va quedar estès a terra queixant-se d'una entrada dura. La banqueta de olympique estava preocupada, però finalment el jugador va poder continuar.

la union de los castis

Goles Goles

  • 172 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Yiorgos Togkas quedar desmarcat i marcar per a castis al minut 40. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 118 Minuto 90 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 90, el castis va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Francis Le Guillou, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): António Simões va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 83, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 34, Yiorgos Togkas de castis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mario Franceschetti de castis es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 89, Artur Costa de castis va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 90 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 90, Angus Marnoch de castis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Passats 39 minuts de joc, en Francisco Miró de castis va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.
  • 090 Minuto 85 (Tirita): Al minut 85 de partit, el jugador Tip Philippa de castis es va lesionar lleugerament però va poder continuar.