Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Tomeu C.F. (778380) - loslillos vuelven (122773) » 86508046: T18/J2/VII

Liga 86508046 Información oficial sobre el partido 86508046 en Hattrick

26.08.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 2 / VII.433 (38469)

f.c.valencia Alineación oficial del equipo 'f.c.valencia' en el partido 3 - 3 la quinta del pluto Alineación oficial del equipo 'la quinta del pluto' en el partido
0 - 1 Yiorgos Gkotsis (30')
Bram Cuyp (38') 1 - 1
1 - 2 Thorbjørn Jørgensen (40')
1 - 3 Frank Ulf (45')
Samuel Romojaro (45') 2 - 3
Adrian Vãduva (65') 3 - 3
f.c.valencia Alineación oficial del equipo 'f.c.valencia' en el partido 3 - 3 la quinta del pluto Alineación oficial del equipo 'la quinta del pluto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
f.c.valencia Alineación oficial del equipo 'f.c.valencia' en el partido 5 - 3 la quinta del pluto Alineación oficial del equipo 'la quinta del pluto' en el partido
Tiene mala suerte 5.15Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
73,8 % 5,7 % 20,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

f.c.valencia

Goles Goles

  • 113 Minuto 38 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Valencia una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Bram Cuyp, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 38.
  • 101 Minuto 45 (Gol por el centro): El Valencia no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Samuel Romojaro es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 2 - 3.
  • 112 Minuto 65 (Gol por la izquierda): Valencia equilibrava la balança al minut 65. En Adrian Vãduva, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 3 a 3 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): En Samuel Romojaro va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Valencia Fernando Ciezar quasi va assolir l'empat al minut 41 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Samuel Romojaro de Valencia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Óscar Diéguez de Valencia es va emportar una amonestació al minut 69 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 58 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 58 va fer que Alejandro Esteban Monteros de Valencia hagués d'abandonar el terreny de joc. Óscar Diéguez va entrar al terreny de joc per suplir-lo.
  • 090 Minuto 77 (Tirita): Era el minut 77 quan després d'una dura entrada, el jugador Okke Valkhof de Valencia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

la quinta del pluto

Goles Goles

  • 118 Minuto 30 (Gol evento especial córner peinado): Raanan Benayoun va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de quinta, Yiorgos Gkotsis, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 116 Minuto 40 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de István Mizsei va acabar en una passada genial cap al jugador de quinta Thorbjørn Jørgensen, que va marcar el 1 - 2.
  • 119 Minuto 45 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Nathan Kämmeter sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Frank Ulf que, efectivament, va fer pujar el 1 - 3!

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 45 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Thorbjørn Jørgensen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 280 Minuto 51 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Nathan Kämmeter al minut 51.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ralf Freyburg que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 272 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Ralf Freyburg va marcar al minut 80 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 39, István Mizsei de quinta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Yiorgos Gkotsis de quinta amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raanan Benayoun de quinta va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 43 (Lesión): El jugador de quinta Fernando De-la-Peña va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Fernando Nava va entrar en el seu lloc.