Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Maxtra (799922) - I.E.SCoruxo (310814) » 86505675: T18/J10/VII

Liga 86505675 Información oficial sobre el partido 86505675 en Hattrick

21.10.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 10 / VII.390 (38426)

Ratamans Alineación oficial del equipo 'Ratamans' en el partido 1 - 1 S.C.R.D. Agarimo de Sillobre Alineación oficial del equipo 'S.C.R.D. Agarimo de Sillobre' en el partido
João Manuel Guia (20') 1 - 0
1 - 1 Andy Grenholm (61')
Ratamans Alineación oficial del equipo 'Ratamans' en el partido 1 - 1 S.C.R.D. Agarimo de Sillobre Alineación oficial del equipo 'S.C.R.D. Agarimo de Sillobre' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ratamans Alineación oficial del equipo 'Ratamans' en el partido 2 - 1 S.C.R.D. Agarimo de Sillobre Alineación oficial del equipo 'S.C.R.D. Agarimo de Sillobre' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,3 % 1,3 % 13,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ratamans

Goles Goles

  • 122 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Ratamans contenien la respiració mentre en João Manuel Guia s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Lorenzo Palladino una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 29, però una magnífica aturada de Jorge Gómez va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Ovidiu Macovei. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 220 Minuto 68 (Ocasión de falta): Amb 68 minuts disputats, João Manuel Guia gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jorge Gómez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 220 Minuto 69 (Ocasión de falta): Amb 69 minuts disputats, João Manuel Guia gairebé va aconseguir marcar per a l'equip local amb un magnífic xut de falta, però Jorge Gómez va fer una gran aturada quan ja es cantava el gol a les graderies.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Serafín Rey Martínez va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Ratamans se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 77, Serafín Rey Martínez de Ratamans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 75 (Evento clima: sol, OK técnico): João Manuel Guia semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.

S.C.R.D. Agarimo de Sillobre

Goles Goles

  • 164 Minuto 61 (Gol de penalti): L'àrbitre va veure una empenta d'un defensor dins de l'àrea. En Andy Grenholm de S.C.R.D. va marcar de penal l'empat al minut 61.

Ocasiones Ocasiones

  • 274 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Andy Grenholm que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.