Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

pafuteam (490452) - carhartt1888 (441120) » 86504076: T18/J1/VII

Liga 86504076 Información oficial sobre el partido 86504076 en Hattrick

19.08.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / VII.362 (38398)

Independiente_fc Alineación oficial del equipo 'Independiente_fc' en el partido 3 - 2 Juventud.R.C Alineación oficial del equipo 'Juventud.R.C' en el partido
Heinz Ogris (21') 1 - 0
Heinz Ogris (26') 2 - 0
2 - 1 Uno Taipale (58')
2 - 2 Xander Langedijk (67')
Ángel Clemente Hrabina (75') 3 - 2
Independiente_fc Alineación oficial del equipo 'Independiente_fc' en el partido 3 - 2 Juventud.R.C Alineación oficial del equipo 'Juventud.R.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Independiente_fc Alineación oficial del equipo 'Independiente_fc' en el partido 3 - 1 Juventud.R.C Alineación oficial del equipo 'Juventud.R.C' en el partido
Tiene un resultado normal 3.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.91Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,8 % 0,4 % 7,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Independiente_fc

Goles Goles

  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Heinz Ogris va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 21, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Independiente_fc, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Independiente_fc va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Heinz Ogris progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 123 Minuto 75 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 75 gràcies a la jugada de Ángel Clemente Hrabina, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Michael Schottner va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Sami Hirvensalo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 40 quan Nahuel Marchesi de Independiente_fc gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Al minut 48 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nahuel Marchesi de Independiente_fc va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jonathan Bourne de Independiente_fc es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.

Juventud.R.C

Goles Goles

  • 152 Minuto 58 (Gol por la izquierda): Juventud.R.C va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Uno Taipale va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 163 Minuto 67 (Gol por la derecha): Els jugadors visitants van aconseguir l'empat al minut 67 amb un xut des de la dreta que va tocar a un defensor i va descol·locar al porter. L'àrbitre va ignorar aquest fet i va apuntar a l'acta que l'autoria del gol era d'en Xander Langedijk.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leonel Ferreira.