Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic J. (773471) - xX_TheKiller$_Xx (434235) » 86495461: T18/J3/VII

Liga 86495461 Información oficial sobre el partido 86495461 en Hattrick

02.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VII.208 (38244)

Articulat F.C. Alineación oficial del equipo 'Articulat F.C.' en el partido 3 - 0 Kostake FT Alineación oficial del equipo 'Kostake FT' en el partido
Alfredo Sanz (45') 1 - 0
Víctor Planella (53') 2 - 0
Miguel Martinavarro (72') 3 - 0
Articulat F.C. Alineación oficial del equipo 'Articulat F.C.' en el partido 3 - 0 Kostake FT Alineación oficial del equipo 'Kostake FT' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Articulat F.C. Alineación oficial del equipo 'Articulat F.C.' en el partido 3 - 1 Kostake FT Alineación oficial del equipo 'Kostake FT' en el partido
Tiene un resultado normal 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,0 % 0,1 % 2,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Articulat F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 45 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 45, el Articulat va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alfredo Sanz, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 0.
  • 138 Minuto 53 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Miguel Martinavarro la va rematar Víctor Planella amb una magnífica volea que va fer pujar per a Articulat el 2 - 0.
  • 130 Minuto 72 (Gol de falta): Als 72 minuts, Miguel Martinavarro va ampliar l'avantatge de Articulat amb un 3 - 0 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Alfredo Sanz va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Articulat se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Articulat va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 43 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Marques ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Articulat per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 44, quan Víctor Planella va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Planella, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Víctor Planella va estar a punt de sentenciar el partit al minut 59, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Eduardo Cotera de Articulat va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 34 (Tirita): Passats 34 minuts de joc, en Alfredo Sanz de Articulat va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Kostake FT

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Alberto Hiniesta quasi redueix la diferència al marcador al minut 55, però una gran estirada d'en Eduardo Liste va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.