Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Villacoronavirus (486064) - dieguitos club de futbol (433852) » 86494867: T18/J8/VII

Liga 86494867 Información oficial sobre el partido 86494867 en Hattrick

07.10.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VII.197 (38233)

Real Zaragoza S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.A.D' en el partido 4 - 3 lunacita Alineación oficial del equipo 'lunacita' en el partido
Carlos Sascaro (6') 1 - 0
Joaquín Collado (40') 2 - 0
2 - 1 Sergio Trenor (42')
2 - 2 Ronald Barnabas Weinem (50')
Carlos Sascaro (70') 3 - 2
3 - 3 Aleix Fluvià (74')
Jordi Ayala (76') 4 - 3
Real Zaragoza S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.A.D' en el partido 4 - 3 lunacita Alineación oficial del equipo 'lunacita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Zaragoza S.A.D Alineación oficial del equipo 'Real Zaragoza S.A.D' en el partido 1 - 3 lunacita Alineación oficial del equipo 'lunacita' en el partido
Tiene bastante suerte 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,7 % 0,1 % 96,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Zaragoza S.A.D

Goles Goles

  • 143 Minuto 6 (Gol de contra por la derecha): El jugador Carlos Sascaro de Zaragoza es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 40 (Gol de contra por la izquierda): En Joaquín Collado va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 137 Minuto 70 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Carlos Arboix la va convertir en gol amb un remat de cap en Carlos Sascaro tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 70 el marcador es va actualitzar: 3 - 2.
  • 121 Minuto 76 (Gol por el centro): Zaragoza va aconseguir el 4 - 3 que desfeia l'empat quan al minut 76 Jordi Ayala va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diederick van den Wildenberg de Zaragoza es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 41 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Diederick van den Wildenberg va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 45 (Lesión): Eduardo Pacho no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Alonso Vicent.

lunacita

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Un mica després, Sergio Trenor de lunacita va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 50 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 50 minuts Ronald Barnabas Weinem va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 161 Minuto 74 (Gol por el centro): El 3 - 3 va arribar amb una jugada de Aleix Fluvià que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): lunacita va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Fabricio Sada va quedar-se sol davant el porter Pablo Mújica, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Jonathan Morán sol davant la porteria al minut 38, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 270 Minuto 56 (Ocasión de falta): En Fabricio Sada va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 56. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Gutierrez Casaverde de lunacita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 45 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Juan Enrique Arellano de lunacita la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 64 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Mariano Gutierrez Casaverde de lunacita per doble groga al minut 64.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 54 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 54 de partit, quan un jugador de lunacita, en Javier Campillo, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.