Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Pedregals (490848) - Olimpo Mañico (31125) » 86492956: T18/J8/VII

Liga 86492956 Información oficial sobre el partido 86492956 en Hattrick

07.10.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VII.163 (38199)

F.C.Pedregals Alineación oficial del equipo 'F.C.Pedregals' en el partido 4 - 0 Canibal Team Alineación oficial del equipo 'Canibal Team' en el partido
Inocencio Quilla (24') 1 - 0
Tomé Gabín (25') 2 - 0
Joey Baselmans (30') 3 - 0
Joey Baselmans (71') 4 - 0
F.C.Pedregals Alineación oficial del equipo 'F.C.Pedregals' en el partido 4 - 0 Canibal Team Alineación oficial del equipo 'Canibal Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C.Pedregals Alineación oficial del equipo 'F.C.Pedregals' en el partido 3 - 1 Canibal Team Alineación oficial del equipo 'Canibal Team' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,5 % 2,7 % 16,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Pedregals

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): F.C.Pedregals s'avançava al marcador al minut 24, després d'un rebot que va caçar en Inocencio Quilla per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 25 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.Pedregals va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Tomé Gabín progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.
  • 131 Minuto 30 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de F.C.Pedregals va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Joey Baselmans progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Joey Baselmans va incrementar l'avantatge de F.C.Pedregals amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 6 per blocar una centrada d'en Gogu Tãtaru va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de F.C.Pedregals.
  • 233 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Mauro Delgado va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 215 Minuto 29 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Mauro Delgado va superar els defenses rivals per velocitat al minut 29 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 232 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): En Inocencio Quilla, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Tomé Gabín gairebé va marcar per a F.C.Pedregals des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Tomé Gabín de F.C.Pedregals va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 82 (Tarjeta roja directa): Al minut 82 en Joey Baselmans va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.
  • 514 Minuto 84 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Andrija Mali s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 21 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Inocencio Quilla no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 77 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Mauro Delgado va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Canibal Team

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manolakis Mpatseris de Canibal es va emportar una amonestació al minut 72 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Horacy Groński es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.