Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Penal (436122) - C.F. Blowind (436660) » 86490764: T18/J7/VII

Liga 86490764 Información oficial sobre el partido 86490764 en Hattrick

30.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / VII.124 (38160)

El Penal Alineación oficial del equipo 'El Penal' en el partido 1 - 3 crash&ko-girl team Alineación oficial del equipo 'crash&ko-girl team' en el partido
Mats Gunnarsson (9') 1 - 0
1 - 1 Jorge Fevre (62')
1 - 2 Jorge Fevre (71')
1 - 3 Torcuato Navalón (75')
El Penal Alineación oficial del equipo 'El Penal' en el partido 1 - 3 crash&ko-girl team Alineación oficial del equipo 'crash&ko-girl team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
El Penal Alineación oficial del equipo 'El Penal' en el partido 0 - 2 crash&ko-girl team Alineación oficial del equipo 'crash&ko-girl team' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,8 % 0,1 % 97,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Penal

Goles Goles

  • 115 Minuto 9 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 9 minuts de joc, Mats Gunnarsson, corrent com un esperitat, superà primer Gonzalo Corredor per velocitat, i després el porter posant el 1 - 0 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 43 (Ocasión de falta): Al minut 43, Mats Gunnarsson gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 221 Minuto 66 (Ocasión por el centro): En Juan Antonio Rubio del Penal ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de Penal Pompiliu Vasilescu va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Alfredo Ortiz va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Penal va fer una substitució al minut 82. Marcos Eguiguren va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jožko Korun.

crash&ko-girl team

Goles Goles

  • 108 Minuto 62 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 62, en Jurģis Garančs la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jorge Fevre que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 171 Minuto 71 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Jorge Fevre que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a crash&ko-girl.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al minut 75, un xut de Torcuato Navalón des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 3 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Sean MacInstalker quasi aconsegueix empatar per crash&ko-girl al minut 21, però Abel Vallejera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 261 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Milo Moll quasi aconsegueix empatar per crash&ko-girl al minut 39, però Abel Vallejera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 262 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Al minut 42 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Jorge Fevre va fer una jugada per la banda esquerra, però Abel Vallejera va aturar el seu xut.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Enrique Montón quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Abel Vallejera, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Enrique Montón.