Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C.Marinos (439338) - Clermont Olympique (772605) » 86490641: T18/J4/VII

Liga 86490641 Información oficial sobre el partido 86490641 en Hattrick

09.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / VII.122 (38158)

F.C.Marinos Alineación oficial del equipo 'F.C.Marinos' en el partido 3 - 0 Clermont Olympique Alineación oficial del equipo 'Clermont Olympique' en el partido
Miguel Xavier (7') 1 - 0
Claus Michelsen (36') 2 - 0
Claus Michelsen (57') 3 - 0
F.C.Marinos Alineación oficial del equipo 'F.C.Marinos' en el partido 3 - 0 Clermont Olympique Alineación oficial del equipo 'Clermont Olympique' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Marinos Alineación oficial del equipo 'F.C.Marinos' en el partido 2 - 2 Clermont Olympique Alineación oficial del equipo 'Clermont Olympique' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
43,2 % 29,5 % 27,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Marinos

Goles Goles

  • 141 Minuto 7 (Gol de contra por el centro): F.C.Marinos sabia com jugar al contraatac, i al minut 7, Miguel Xavier va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 0.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): F.C.Marinos sabia com jugar al contraatac, i al minut 36, Claus Michelsen va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 2 - 0.
  • 133 Minuto 57 (Gol por la derecha): Claus Michelsen va incrementar l'avantatge de F.C.Marinos amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alberto Ávila.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 26, Miguel Xavier de F.C.Marinos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 73 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 73 del partit, Alberto Ávila de l'equip F.C.Marinos, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Clermont Olympique

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Rasmus Torin va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Javián Sánchez Cuberes, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 260 Minuto 11 (Ocasión de falta): En Franco Belloni va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 263 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): En Alberto Batista va encarar al porter al 31, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 251 Minuto 41 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 41, quan un error defensiu va deixar Bogdan Moraru completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 250 Minuto 50 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Clermont van pujar a rematar. Però en Franco Belloni la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Bogdan Moraru quasi redueix la diferència al marcador al minut 68, però una gran estirada d'en Javián Sánchez Cuberes va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 38 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Rasmus Torin, el jugador de Clermont va ser expulsat al minut 38.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Mariusz Pytlowski, jugador de Clermont, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 27. José Isasi, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.