Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

almaciles (441303) - Colbit FC (778189) » 86486893: T18/J4/VII

Liga 86486893 Información oficial sobre el partido 86486893 en Hattrick

09.09.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 4 / VII.55 (38091)

Ràpid Sta.Coloma Alineación oficial del equipo 'Ràpid Sta.Coloma' en el partido 2 - 0 RSG Taz Alineación oficial del equipo 'RSG Taz' en el partido
Gait-Jan van Houten (11') 1 - 0
Gait-Jan van Houten (34') 2 - 0
Ràpid Sta.Coloma Alineación oficial del equipo 'Ràpid Sta.Coloma' en el partido 2 - 0 RSG Taz Alineación oficial del equipo 'RSG Taz' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ràpid Sta.Coloma Alineación oficial del equipo 'Ràpid Sta.Coloma' en el partido 2 - 0 RSG Taz Alineación oficial del equipo 'RSG Taz' en el partido
Tiene un resultado normal 1.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ràpid Sta.Coloma

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): Sta.Coloma va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 11 Gait-Jan van Houten va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 34 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gait-Jan van Houten va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Igor Lakićević va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Joan Miquel Martí de Sta.Coloma la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Joan Miquel Martí de Sta.Coloma es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 74.

RSG Taz

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del RSG va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Daniel Cuesta no va poder controlar.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): El RSG va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 90, però en Rubén Osinaga va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 208 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Carles Valls de RSG va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Emmanuel Cantabria que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de RSG van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 90 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Ignacio Novell, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 217 Minuto 90 (Ocasión evento especial cansancio): Helmut Leitner estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 38, Jesús Pablo Barciela de RSG va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 39 (Tirita): Era el minut 39 quan després d'una dura entrada, el jugador Carles Valls de RSG s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.
  • 095 Minuto 75 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Miquel Claramunt va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Rubén Osinaga.