Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The Tetricks Team (311605) - los cangritos (773429) » 86485958: T18/J9/VII

Liga 86485958 Información oficial sobre el partido 86485958 en Hattrick

14.10.2006 15:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / VII.38 (38074)

Atletico Faxilde C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Faxilde C.F.' en el partido 1 - 4 Racing Manzanares Alineación oficial del equipo 'Racing Manzanares' en el partido
0 - 1 Patryk Koral (22')
0 - 2 Raúl Riobó (37')
0 - 3 Djuro Kuzman (41')
Miguel Ángel Lobera (42') 1 - 3
1 - 4 Francisco Moralí (44')
Atletico Faxilde C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Faxilde C.F.' en el partido 1 - 4 Racing Manzanares Alineación oficial del equipo 'Racing Manzanares' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Atletico Faxilde C.F. Alineación oficial del equipo 'Atletico Faxilde C.F.' en el partido 0 - 5 Racing Manzanares Alineación oficial del equipo 'Racing Manzanares' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Faxilde C.F.

Goles Goles

  • 118 Minuto 42 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 42, el Atletico va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miguel Ángel Lobera, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 87 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Raúl Riobó va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oscar Fontecha de Atletico va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Racing Manzanares

Goles Goles

  • 138 Minuto 22 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Filipe Couceiro arribés a peus de Patryk Koral, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Manzanares el 0 - 1.
  • 183 Minuto 37 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 37, Manzanares va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Raúl Riobó.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 41 de partit va donar a Manzanares l'avantatge per 0 - 3. Djuro Kuzman en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 44 (Gol por el centro): Francisco Moralí de Manzanares va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 44. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fortunato Comes-Franchini, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fortunato Comes-Franchini va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Filipe Couceiro es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 7 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Nathan Charlier, el jugador de Manzanares va ser expulsat al minut 7.
  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Riobó de Manzanares va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.