Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

campeones de campeones (441261) - Eargil c. f. (309362) » 86482364: T18/J6/VI

Liga 86482364 Información oficial sobre el partido 86482364 en Hattrick

23.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 6 / VI.998 (15316)

ACF FANS Alineación oficial del equipo 'ACF FANS' en el partido 0 - 1 tiquis miquis Alineación oficial del equipo 'tiquis miquis' en el partido
0 - 1 Grétar Bett (56')
ACF FANS Alineación oficial del equipo 'ACF FANS' en el partido 0 - 1 tiquis miquis Alineación oficial del equipo 'tiquis miquis' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ACF FANS Alineación oficial del equipo 'ACF FANS' en el partido 1 - 0 tiquis miquis Alineación oficial del equipo 'tiquis miquis' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ACF FANS

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Patrick Minor va superar els defenses rivals per velocitat al minut 16 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 223 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Al minut 20 es va veure una gran oportunitat per a FANS per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Carmel Greenstein, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 36 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 36 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Serafino La Corte va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 217 Minuto 78 (Ocasión evento especial cansancio): Víctor Miguel Jáuregui estava fent figa i jugant amb molt poca mobilitat. Afortunadament per al seu equip, els companys l'ajudaven constantment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Manuel Fernández de FANS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

tiquis miquis

Goles Goles

  • 142 Minuto 56 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Grétar Bett de tiquis va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 24 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de tiquis van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 24 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Yoel Alemán Pardo, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 209 Minuto 78 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Deivid Racionero, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a FANS, però Sergio Morales no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baltazar Czasak de tiquis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 29, Yoel Alemán Pardo de tiquis va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 67 (Tirita (médico)): Baltazar Czasak va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de tiquis es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.