Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real faxilde fc (438178) - Alcantarilla C.F. (485378) » 86480132: T18/J9/VI

Liga 86480132 Información oficial sobre el partido 86480132 en Hattrick

14.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 9 / VI.958 (15276)

DoNoVaN F.C. Alineación oficial del equipo ' DoNoVaN F.C.' en el partido 2 - 1 Jugoplástika Alineación oficial del equipo 'Jugoplástika' en el partido
0 - 1 Kari Viertola (26')
Ueli Lanini (30') 1 - 1
Celso Rodrigues (69') 2 - 1
DoNoVaN F.C. Alineación oficial del equipo ' DoNoVaN F.C.' en el partido 2 - 1 Jugoplástika Alineación oficial del equipo 'Jugoplástika' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DoNoVaN F.C. Alineación oficial del equipo ' DoNoVaN F.C.' en el partido 1 - 1 Jugoplástika Alineación oficial del equipo 'Jugoplástika' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
41,9 % 30,6 % 27,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DoNoVaN F.C.

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Després de 30 minuts de partit, Ueli Lanini igualava per DoNoVaN en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 117 Minuto 69 (Gol evento especial cansancio): Un Manuel Antonio Terraza visiblement cansat va regalar una pilota magnífica al jugador del DoNoVaN Celso Rodrigues que, sol davant el porter, va deixar el marcador 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Iuliu Râsnoveanu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DoNoVaN se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 239 Minuto 76 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Andrea De Leonardis va ridiculitzar a en David Sánchez Ignacio amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85, Ueli Lanini gairebé va marcar per a DoNoVaN des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Nenad Smoljan de DoNoVaN amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Jugoplástika

Goles Goles

  • 171 Minuto 26 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 26, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Kari Viertola es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Split va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan Gaétan Colombel va quedar-se sol davant el porter Fritz van der Vlist, però aquest va poder aturar el xut.
  • 263 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Kari Viertola quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 261 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Jorge Arjona al minut 88 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Omar Marhani de Split es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.