Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AZADINOS F.C (313352) - rolanteam (122742) » 86474420: T18/J8/VI

Liga 86474420 Información oficial sobre el partido 86474420 en Hattrick

07.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 8 / VI.856 (15174)

Lucky Strike C.F. Alineación oficial del equipo 'Lucky Strike C.F.' en el partido 0 - 2 rolanteam Alineación oficial del equipo 'rolanteam' en el partido
0 - 1 Caíque da Silva (52')
0 - 2 Caíque da Silva (83')
Lucky Strike C.F. Alineación oficial del equipo 'Lucky Strike C.F.' en el partido 0 - 2 rolanteam Alineación oficial del equipo 'rolanteam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Lucky Strike C.F. Alineación oficial del equipo 'Lucky Strike C.F.' en el partido 2 - 2 rolanteam Alineación oficial del equipo 'rolanteam' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
32,1 % 37,3 % 30,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lucky Strike C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Peter Zacho va estar a punt d'avançar els locals al minut 22 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): Strike va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Stefan Bäckwald ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 209 Minuto 76 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Mattias Silverblad va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Curt Panum va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Tomas Heistek.

rolanteam

Goles Goles

  • 138 Minuto 52 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Miguel Acerete Guillén la va rematar Caíque da Silva amb una magnífica volea que va fer pujar per a rolanteam el 0 - 1.
  • 182 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Al minut 83, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Caíque da Silva va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): rolanteam va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Viktor Donglas va desviar el xut final de Mattias Silverblad després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Josema Navarro, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Josema Navarro va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miguel Acerete Guillén de rolanteam la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Ron Arnold de rolanteam va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Ulf Persson va prendre el seu rol al minut 82.