Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atletico Romaní (439228) - Pulmones destruidos (486238) » 86472678: T18/J7/VI

Liga 86472678 Información oficial sobre el partido 86472678 en Hattrick

30.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / VI.825 (15143)

Atletico Romaní Alineación oficial del equipo 'Atletico Romaní' en el partido 2 - 0 Shuwo Alineación oficial del equipo 'Shuwo' en el partido
Daniel Håkansson (48') 1 - 0
Muhammad Hairulnizam bin Rasdi (86') 2 - 0
Atletico Romaní Alineación oficial del equipo 'Atletico Romaní' en el partido 2 - 0 Shuwo Alineación oficial del equipo 'Shuwo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Romaní Alineación oficial del equipo 'Atletico Romaní' en el partido 2 - 0 Shuwo Alineación oficial del equipo 'Shuwo' en el partido
Tiene un resultado normal 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Romaní

Goles Goles

  • 122 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Atletico contenien la respiració mentre en Daniel Håkansson s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 138 Minuto 86 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de David Karo la va rematar Muhammad Hairulnizam bin Rasdi amb una magnífica volea que va fer pujar per a Atletico el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Atletico va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 20 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Frithjof Schildt ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 224 Minuto 33 (Ocasión de penalti): En Diego Ferré va gaudir de l'oportunitat de marcar de penal al minut 33, però el porter visitant Rets Ļekats el va desconcentrar amb un ball tribal africà sobre la línia de gol i el va tirar fora.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): En Walter Gamsjäger, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 218 Minuto 82 (Ocasión evento especial córner peinado): David Karo quasi marca en una jugada assajada de córner que Erich Gruber havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Al minut 87, Frithjof Schildt gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rets Ļekats va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 77 (Tirita): Al minut 77 de partit, el jugador Erich Gruber de Atletico es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Shuwo

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Es duien 22 minuts de partit jugats quan Félix Valdez va estar a punt de posar per davant a Shuwo amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Rénald Jacob va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 34 (Ocasión de contra por la derecha): Alexandre Alonso Mañes va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Shuwo que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antonio Martínez Galán es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Shuwo va fer una substitució al minut 85. Gert Oelz va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Viktor Beuth.