Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hontanar C.F (493523) - canigus italian united (119990) » 86468436: T18/J11/VI

Liga 86468436 Información oficial sobre el partido 86468436 en Hattrick

28.10.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 11 / VI.749 (15067)

Hontanar C.F Alineación oficial del equipo 'Hontanar C.F' en el partido 3 - 1 Minami FC Alineación oficial del equipo 'Minami FC' en el partido
Denis Jumel (9') 1 - 0
Denis Jumel (26') 2 - 0
Carlos Mendía (47') 3 - 0
3 - 1 Javier Aladrén (90')
Hontanar C.F Alineación oficial del equipo 'Hontanar C.F' en el partido 3 - 1 Minami FC Alineación oficial del equipo 'Minami FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hontanar C.F Alineación oficial del equipo 'Hontanar C.F' en el partido 4 - 1 Minami FC Alineación oficial del equipo 'Minami FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hontanar C.F

Goles Goles

  • 122 Minuto 9 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Denis Jumel de Hontanar aconseguir un gol al minut 9 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): Hontanar va aconseguir el 2 - 0 quan Denis Jumel va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 47 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Hontanar va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Carlos Mendía progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Al minut 90, Erwin Hutterer gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rodrigo Pizzolato va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Christian Kihltorp.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): En Ghindã-Nicolae Nutã de Hontanar va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Gian Maria Distefano va prendre el seu rol al minut 65.

Minami FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 90 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Heikki Alava el va rematar Javier Aladrén amb un magnífic cop de cap que va suposar el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 12 (Ocasión evento especial córner peinado): Fortunato Crujeiras hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Brice Martinet havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Minami creava perill des de la dreta al minut 25, però en Eberardo Legal, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Pedro Garrido desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 240 Minuto 79 (Ocasión de contra de falta): Minami va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Heikki Alava va anar a parar a les mans del porter.
  • 253 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 80 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Heikki Alava amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.
  • 240 Minuto 90 (Ocasión de contra de falta): Minami va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Heikki Alava va anar a parar a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pedro Garrido de Minami va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Heikki Alava.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 89 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 89 va fer que Albert Balagué de Minami hagués d'abandonar el terreny de joc. Patricio García va entrar al terreny de joc per suplir-lo.