Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ANDALUSI CF (117963) - Sant Marti CF (123503) » 86466963: T18/J7/VI

Liga 86466963 Información oficial sobre el partido 86466963 en Hattrick

30.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 7 / VI.723 (15041)

Hermanos Merino Alineación oficial del equipo 'Hermanos Merino' en el partido 3 - 2 Cordobasshark Alineación oficial del equipo 'Cordobasshark' en el partido
David Balletbó (24') 1 - 0
Danny Man (41') 2 - 0
2 - 1 Adriano Lauri (42')
2 - 2 Adriano Lauri (59')
Franziskus Echle (60') 3 - 2
Hermanos Merino Alineación oficial del equipo 'Hermanos Merino' en el partido 3 - 2 Cordobasshark Alineación oficial del equipo 'Cordobasshark' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hermanos Merino Alineación oficial del equipo 'Hermanos Merino' en el partido 0 - 1 Cordobasshark Alineación oficial del equipo 'Cordobasshark' en el partido
Tiene bastante suerte 0.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hermanos Merino

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Hermanos van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en David Balletbó.
  • 132 Minuto 41 (Gol por la izquierda): En Danny Man va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 119 Minuto 60 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Carlos Encinas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Franziskus Echle, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Hermanos va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Ignacio Ovejero, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 234 Minuto 69 (Ocasión de penalti): Els locals no van poder anotar el desitjat gol quan el penal llançat per Carlos Encinas va sortir molt desviat al minut 69.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, David Balletbó de Hermanos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Alex Bois.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 27 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del Hermanos puguin veure en David Ramos jugant de nou; ja que al minut 27 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Kurt Geiss el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Cordobasshark

Goles Goles

  • 151 Minuto 42 (Gol por el centro): Un mica després, Adriano Lauri de Cordobasshark va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Als 59 minuts de partit, Adriano Lauri de Cordobasshark va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Juan José Lescano va marcar al minut 7 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Hannu Wiss va encarar al porter al 28, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 261 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Armando Leitão quasi aconsegueix empatar per Cordobasshark al minut 46, però Sergio Amaya va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gabriel O'Clery de Cordobasshark es va emportar una amonestació al minut 56 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Ignacio Almenar de Cordobasshark amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 40 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Rafael Alcalá va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Vicente Sistachs.
  • 090 Minuto 82 (Tirita): Al minut 82, Armando Leitão de Cordobasshark es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.