Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Notthingan prisa (435778) - Real Redheart C.F. (489335) » 86466224: T18/J3/VI

Liga 86466224 Información oficial sobre el partido 86466224 en Hattrick

02.09.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 3 / VI.710 (15028)

castrillo de la vega Alineación oficial del equipo 'castrillo de la vega' en el partido 2 - 3 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
0 - 1 Bardulf Schiwietz (30')
0 - 2 Bardulf Schiwietz (43')
Ignasi Velilla (45') 1 - 2
Kostadin Azmanov (66') 2 - 2
2 - 3 Jan-Karel Zuiderwijk (85')
castrillo de la vega Alineación oficial del equipo 'castrillo de la vega' en el partido 2 - 3 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
castrillo de la vega Alineación oficial del equipo 'castrillo de la vega' en el partido 0 - 5 Real Redheart C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Redheart C.F.' en el partido
Tiene suerte 0.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

castrillo de la vega

Goles Goles

  • 136 Minuto 45 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Bardulf Schiwietz encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Ignasi Velilla anotar per a castrillo el 1 - 2. Millor no veure'n la repetició.
  • 110 Minuto 66 (Gol de falta): L'empat per part de castrillo va arribar al minut 66 quan Kostadin Azmanov va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Thys van Ommen de castrillo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 79, Eduardo Peñas de castrillo va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 42 (Lesión): El jugador de castrillo Kaare Bager va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Eduardo Peñas va entrar en el seu lloc.
  • 095 Minuto 83 (Lesión): castrillo es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Ignasi Velilla no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Sergio Redondo García al camp.

Real Redheart C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Redheart prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Bardulf Schiwietz.
  • 181 Minuto 43 (Gol por el centro): Bardulf Schiwietz de Redheart va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 43. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 172 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Passats 85 minuts de partit, Redheart es va posar per davant amb un 2 - 3 quan Jan-Karel Zuiderwijk es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Raimundo Narea de Redheart, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 72, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 235 Minuto 81 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Felip Plaza de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Felip Plaza de Redheart es va emportar una amonestació al minut 28 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 41, Francesc Segarra de Redheart va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Jan-Karel Zuiderwijk de Redheart va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 87 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Felip Plaza se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.