Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BÉTICOS F. C (47812) - Los Jabbawockez (774890) » 86465821: T18/J1/VI

Liga 86465821 Información oficial sobre el partido 86465821 en Hattrick

19.08.2006 14:00:00
Liga: Temporada 18 / Jornada 1 / VI.703 (15021)

Whakarewarewa Alineación oficial del equipo 'Whakarewarewa' en el partido 1 - 1 los tripodes Alineación oficial del equipo 'los tripodes' en el partido
0 - 1 Johan Tønnesen (84')
Mikael Holtenhall (85') 1 - 1
Whakarewarewa Alineación oficial del equipo 'Whakarewarewa' en el partido 1 - 1 los tripodes Alineación oficial del equipo 'los tripodes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Whakarewarewa Alineación oficial del equipo 'Whakarewarewa' en el partido 0 - 2 los tripodes Alineación oficial del equipo 'los tripodes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,7 % 0,1 % 99,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Whakarewarewa

Goles Goles

  • 136 Minuto 85 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Alberto Usatorres encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Mikael Holtenhall anotar per a Whakarewarewa el 1 - 1. Millor no veure'n la repetició.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Whakarewarewa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Sergio Estévez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Maurus Euer.

los tripodes

Goles Goles

  • 171 Minuto 84 (Gol por el centro): En Johan Tønnesen donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 84 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 8 (Ocasión por el centro): tripodes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 8, quan Arne Asch va quedar-se sol davant el porter José María Vidal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): tripodes va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Alberto Usatorres va quedar-se sol davant el porter José María Vidal, però aquest va poder aturar el xut.
  • 274 Minuto 16 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en John Lillelund que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 273 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): En Davi Boscari va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 271 Minuto 87 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Johan Tønnesen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.